Follow Us:
You are here: Home » ESD Products » ESD Fabric » Washable ESD Fabric Anti-static Fabric Used in Clean Rooms

Product Category

Share to:

Washable ESD Fabric Anti-static Fabric Used in Clean Rooms

  • LN-10001-Strip
  • LEENOL
Net Weight:
Surface Resistance:
Color:
Availability:
Quantity:

Features:

1) It is also called"conductive silk", and it adopts the special polyester filament and high quality conductive yarns
2) This fabric can be used for sewing kinds of functional garments, such as coverall, suit, jacket, caps, boots and etc.
3) It offers good resistance to static, chemicals and abrasion.
4) It is designed for Class 1000 cleanrooms and higher.
5) It has wide applications in electronics, medicals, biology, optics, spaceflight industries etc
6) It meets ESD standards, system resistance 10e6-10e9Ω


Brand Leenol
Name ESD Safety Anti-static Fabric for Lab Clothing
Model LN-10001-strip
Colour White, Blue, Pink, Yellow, Green,orange and etc / Customizable other colors
Material

99% Polyester+1% Conductive Filament

Width 1.52 Meters
Length Customizable
Conductive Fibers 5mm Strip
Weight 110g±5g
Application ESD protection in clean rooms, work wear


  • Polyester fabric, black carbon fiber conductive yarn, washable, dust-proof, anti-static.

  • 5mm stripes, weighing about 110g per meter.

  • Environmentally friendly reactive dyes, bright colors, environmentally friendly and healthy, high color fastness.


ESD Polyester Fabric

LN-10002 ESD Polyester Fabric-5mm Grid

esd-fabric-grid2 esd-fabric-grid


LN-156G05TC ESD TC Fabric-Grid

esd tc fabric-grid fabric04


LN-156G05TC ESD TC Fabric-STRIP

esd-tc-fabric2-1cmstrip esd-tc-fabric-1cmstrip


LN-11004 Piqué fabric

ESD fabric


LN-11005 Plain fabric

esd fabric esd fabric



esd clothes

LN1560101 ESD Garment

Material: 98% Polyester, 2% Conductive Fibers

Conductive Fibers: 5mm strip/5mm Grid

Color: white, blue, pink, and other

customized color are available

Collar Type: Turndown collar/ Stand collar

Unisex design

Special size and design and color can be customized


TC-Garment

LN1560102  ESD TC Garment

Material: 65% Polyester, 33% Cotton, 2% ConductiveFibers 

Conductive Fibers: 5mm Grid

Color: white, blue, grey

Unisex design 

Special size and design and color can be customized


esd clothes

LN1560103 ESD Jacket & Suits

Material: 98% Polyester, 2% Conductive Fibers

Conductive Fibers: 5mm strip/5mm Grid

Color: white, blue, pink, and other

customized color are available

Collar Type: Turndown collar/ Stand collar

Unisex design

Special size and design and color can be customized


coverall

LN1560104 ESD Coverall With Mouth Cover

Material: 98% Polyester, 2% Conductive Fibers

Conductive Fibers: 5mm Grid

Color: white, blue, pink, and other

customized color are available

Unisex design

Special size and design and color can be customized


esd coverall

LN1560105 ESD Coverall

Material: 98% Polyester, 2% Conductive Fibers

Conductive Fibers: 5mm strip/5mm Grid

Color: white, blue, pink, and other

customized color are available

Unisex design

Special size and design and color can be customized



esd clothes


LN1560106

Description: ESD Polo T-shirt

Material: 96%Cotton 4%Conductive Fibers

Color: Black, Blue


esd clothes



LN-1560107

Description: ESD Short Sleeve T-Shirt

Material: 96%Cotton.4%conduction fibers

Color: Black, Blue



esd clothes



LN1560108

Description: ESD Polo T-shirt

Material: 58%Cotton,39%Polyester,3%Conductive Fibers

Color: Grey , Blue



esd clothes



LN1560109

Description: ESD T-shirt

Material: 58%Cotton,39%Polyester,3%Conductive Fibers

Color: Grey,Blue










Production machines: 6,500 advanced water spray machines. 90 Barmag texture machines from Germany. 26 textile winding splicing combined production lines.

Production capacity: 500 million meters of fully conductive anti-static fabrics, spandex fabrics and curtain fabrics are produced annually. 

esd fabric


1.      Are you manufacture?

Ans: Yes, we have been in manufacturing and providing excellent Cleanroom and ESD total solutions for customers more than 10years.

Order qty with 250000meters, production time only 7-10days around.

 

2.      Do you offer free samples and how long to prepare the samples?

Ans:Yes ,we can offer free samples in small pieces, 1meter per color etc, and if we have in hand we can send out within 1day, if not in hand, will need around 3days.

 

3.      May I get a cheaper price?

Ans: Yes, you can. A workable discount will be given based on qty.

    Qty more, discount is better.

 

4.      Do you accept small orders?

Ans:Y es, small orders are welcomed. And we are happy to grow up together with you.

Normally We have blue, white, pink color etc in stock, 1000meters per order is OK for us.

 

5.      What is your Payment Term?

Ans: Normally is 100% TT In advance,

small amount can be paid by Paypal or on Alibaba.

Big order amount, other payment term can be also negotiable.

 

6.      What is your lead time?

Ans: Normally we have in stock can be send out within 1-3days.

    If no stock, 7-15days is OK.

 

7.      What is your quality guarantee?

Ans: We check all the goods before shipment and offer the factory test report.

     We have 3rd party test report on our esd fabrics. For details, welcome to contact our company sales.

 

8.      May I know more about your factory and advantage?

Ans: We have 600,000 square mater production space and more than 2700 empoyees on the production line.

We focusing on the production and development od spandex fabrics, anti-static fabric, curtain fabric and we have rich experience in manufacturing four-side stretch fabric and so on.

Production machines: 6,500 advanced water spray machines. 90 Barmag texture machines from Germany. 26 textile winding splicing combined production lines.
Production capacity: 500 million meters of fully conductive anti-static fabrics, spandex fabrics and curtain fabrics are produced annually, lt is still increasing every year.


Previous: 
Next: 
LEENOL is an "ESD TOTAL SOLUTION" company to fulfill ESD requirements for factories and labs. LEENOL's product range covers LeeRackTM Handling Storage ESD Equipments, LeePakTM Packing Material, LeeBenchTM Factory and Lab Furniture.

Quick links

Product

Contact us

Fax: +86-21-36030089-816
Tel: +86-21-36030087 / 36030089
Phone: +86-13818028193
E-mail: sales@leenol.com
Address: No. 129, 822 Lane, Zhennan Road, Putuo District, Shanghai, China 200331
Copyright  Shanghai Leenol Industrial Co.,ltd. All rights reserved.